Zelené potraviny, také nazývané superfoods, jsou přirozené potraviny s minimálními úpravami, které jsou významné díky svému rozmanitému obsahu nutričních prvků. Tyto potraviny obsahují nezbytné vitamíny, minerály, enzymy, antioxidanty, aminokyseliny a další látky, které jsou pro lidský organismus důležité. Oproti syntetickým přípravkům, které se skládají z izolovaných látek, jsou účinné složky zelených potravin navzájem propojené v komplexních a přesně definovaných vztazích. Tyto složky působí na principu synergického efektu, tedy vzájemného posilování jejich účinků. Všechny účinné složky jsou obsaženy v optimálních poměrech pro správné vstřebávání a účinnost. Naším cílem je najít ty nejlepší zdroje superfoods, které se nacházejí v nezkrocených koutech planety, na ostrůvcích, kde je životní prostředí čisté. Pouze tam můžeme získat biologicky nejkvalitnější zdroje, které šetrně zpracováváme, pečlivě kontro-lujeme a balíme čerstvé.

Zobrazuji všech 16 výsledků